• Fri fragt: Altid gratis levering
  • Gratis ombytning og returnering

FAQ

 

 Forholdsregler i forhold til Corona

Kan en pakke fra My Italian House bære smitte?

Hos My Italian House håndterer vi alle pakker omhyggeligt og tager alle de nødvendige forholdsregler i forhold til COVID-19.

Forsinkelser?

Grundet situationen I Italien kan der desværre opstå forsinkelser.

Produkterne

Hvor kommer varerne fra?

Alle produkterne som du ser på vores side, er fremstillede i Italien hos producenter som sætter en i ære at bibeholde deres håndværk, hvorfor det udelukkende er håndlavede produkter.

Hvordan finder den rigtige sko størrelse?

Du er velkommen til at downloade denne Skabelon  Den vil guide dig igennem hvordan du gør. Det er nemt og du kan gøre det der hjemme. Du skal blot printe den ud. Og lige tjekke efter med en lineal, om målene passer. Du finder skabelonen under menu på forsiden af vores hjemmeside

 

Bestilling/køb

Er der nogen garanti?

Ja der er 14 dages fuld fortrydelses ret på dine køb (læs handelsbetingelserne som du finder under menu)

 

Levering

Hvor lang leveringstid er der på mine køb?

Fra vi modtager din bestilling og registrerer din betaling, tager det typisk for lagervarer 2 hverdage til du modtager din vare, dog op til 7 hverdage for ikke lagerførte varer.                                                                                                 Levering foregår med GLS og din vare bliver leveret ved din nærmeste PakkeShop.

 

Pleje

Hvordan plejer jeg mine sko?

Imprægnering 

En klassisk sko imprægnering beskytter dine sko og støvler mod vand, smuds og skidt, og holder dine sko flotte i længere tid. Den er nem at anvende, da den blot skal sprayes på skoene i et tyndt lag i ca. 20 centimeters afstand. For at forlænge levetiden på dine sko, bør du imprægnere dem inden brug og gentage imprægneringen jævnligt. En klassisk imprægnering til sko kan ofte bruges til både skind og tekstiler, men læs altid på dåsen for at være sikker.

Læderbalsam

En læderbalsam findes ofte i små krukker eller bøtter og er klar i farven. Balsammen er med til at pleje og nære skindet på skoen, og giver det et sundt og fornyet look. En læderbalsam kan med sin nærende pleje ofte give læderet en anelse mørkere tone efter brug. Du anvender en læderbalsam ved at påføre et jævnt, tyndt lag med den vedlagte svamp, som du bruger til at gnubbe balsammen ind i skindet med.

Skocreme

En skocreme skal bruges til sko og støvler med glat skind. Den bløde creme er både med til at rense skoene, samtidig med at den plejer og nærer skindet og genopfrisker farven. En skocreme har udover sin plejende egenskaber også en imprægnerende virkning, der afviser vand og smuds. Skocremen findes i både en sort, brun og en neutral farve, så du let kan finde en skocreme til farven på dine sko. Du påfører skocremen med den medfølgende svamp og gnider den godt ind i skindet. Lad derefter skocremen tørre, og polér herefter med en blød klud.

Colourshine

En colourshine er til en hurtig genopfriskning af skoen og dens farve, men erstatter ikke en normal skopleje. En colourshine er derfor perfekt at have på kontoret, til at tage med på rejser eller andre steder, hvor det kan blive relevant med en hurtig opfriskning af dine sko. Den kan anvendes på skind, og skal vælges i skoens farve. En colourshine anvendes ved let at gnide materialet ind i skoen med svampen.

Lakpleje 

Lakpleje er et specialplejemiddel beregnet til lakeret læder og syntetiske materialer. Det forhindrer læderet i at blive skrøbeligt, samtidig med at det renser, plejer og gør læderet blankt. Lakplejen skal anvendes ved at smøre et tyndt lag på skoene og straks polere efter med en blød klud.